verkoudheid

Datum

Je spreekt met een vriend af zaterdag samen de schuur op te ruimen. Op vrijdagavond gaat de telefoon. Vriend belt dat ie morgen niet komt, hij voelt zich niet lekker. Je hebt een vaag vermoeden dat er iets niet helemaal klopt, maar kan niet duiden wat het is. Een paar dagen later kom je een vriendin tegen die verteld dat ze dat naar het strand is geweest met……..die bepaalde vriend die jouw schuur mee zou komen helpen opruimen. Een paar uur later voel jij dat je verkouden wordt.

Verkoudheid is de oplossing van een stinkconflict, daar zit een luchtje aan, het klopt niet, je had een al zo\’n vermoeden.

In de conflict actieve fase is er cel afbouw, verwijding van het neusslijmvlies. Als je erachter komt dat je vermoeden klopt dan wordt het slijmvlies weer opgebouwd met behulp van bacteriën. Deze hebben vocht en warmte nodig om hun werk te doen.

\"\"

Ik vind het fijn als je jouw verhaal wil vertellen, ik deel ze graag, al dan niet anoniem. En als je jouw verhaal nog niet kent dan kunnen we samen op zoek naar de oorzaak van jouw klacht of patroon.

Speel en Heel.

Samen doen en delen. Samen met Feikje Kenter organiseer ik ontspannen belevenissen waarin we de deelnemers op een speelse manier laten kennismaken met de biologische natuurwetten. Vind jij het leuk als we dat doen op jouw locatie stuur dan even een berichtje om een en ander af te stemmen. Hier vind je meer informatie.

Het plaatje is afkomstig uit het 5BN kwartetspel ontworpen door Hellen van Rooijen van centrum Natuurlijk Vertrouwen.

Meer
blogs

Scroll naar boven