Lezingen

Leef vanuit je hart, met wijsheid.

Ik vertel graag en vol enthousiasme over yoga, bewustzijn,

de biologische natuurwetten en ontspannen leven. 

yvonne coppens

Uitnodiging

Ik word graag uitgenodigd door jou. Want zeg nou zelf; als je uitgenodigd wordt, voel je je welkom, en kan je ontspannen. Dan stroomt de levensenergie door mij heen en kan ik rijkelijk mijn kennis, wijsheid en ervaring delen.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Waar komen mijn klachten vandaan? Waarom gebeurt me dit weer? Al meer dan 30 jaar onderzoek ik de relaties tussen het lichaam, het denken en de gebeurtenissen in het leven. Het lichaam en het leven zijn heel consequent, het is de vorm waarin levensenergie zich uitdrukt.

Opkomende zon boven de gave een riviertje in groningen met refelctie van bomen en wolken in het water.

Al meer dan 25 jaar onderzoek ik de interactie tussen lichaam, geest en ziel, zowel bij mezelf als bij mijn cursisten en cliënten.

 

Lezing; Elk gevolg heeft een logische oorzaak...

Oorpijn, pijn in je rug, steeds weer die verkeerde keuze, steeds weer ziek in het weekend……….

Een ziekte, klacht of kwaal is niet iets wat je zomaar overkomt, het heeft een logische oorzaak. Dit betekent niet dat je schuldig bent, maar het biedt je de mogelijkheid te onderzoeken wat je van het LEVEN weerhoudt.

 

In deze lezing neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar gezondheid en je eigen verantwoordelijkheid daarin. Een onderzoek langs yogafilosofie, biologische natuurwetten/ germaanse geneeskunde, epi genetica, kwantumfysica, levensblauwdrukperiode, familie erfenissen, frequentie geneeskunde en meer.

yvonne geeft een lezing, ze staat bij een scherm en er zitten mensen te luisteren

 

Leef vanuit je hart, 

met wijsheid.

Lezing over Raja yoga

Yoga is zweverig, je moet lenig zijn en op je kop kunnen staan, je moet Aum zingen, je wordt er rustig van,……………………

In deze lezing hoef je dat allemaal niet maar kun je gewoon zitten en achterover leunen en al je vragen die je hebt stellen.

Op deze avond neem ik je mee in de duizenden jaren oude levenswijsheid uit het oosten.

Aan de hand van 8 duidelijke stappen  heb ik ontdekt  wat mijn drijfveren zijn, heb ik oude patronen doorbroken en mijn leven in eigen hand genomen. Wat ik kan, kan jij ook. Raja Yoga is een ontdekkingstocht naar jezelf, of zoals een collega ooit zei; de gebruiksaanwijzing voor je Leven.

Je hoeft  jezelf dus niet in rare bochten te wringen of aoum te zingen om meer te weten te komen over de wereld van raja yoga.   De duizenden jaren oude filosofie die de gehele mens omvat.

yvonne in het hoge gras bezig met het vastleggen van een schip

Lezing; Ontspannen leven

In deze lezing vertel ik mijn levensverhaal. Hoe  ik mijn eigen beste vriendin geworden. Hoe ik van angstig en verlegen meisje nu een zelfbewuste vrouw ben geworden die weet wat ik wil. 

Welke keuzes heb ik gemaakt en waarom. Jij hebt jezelf over ingewikkeld, nu is het tijd om je te ‘ ont’ wikkelen. Dat zei de dame die in mijn winkeltje een foldertje kwam ophangen. Het was het begin van mijn reis naar zelfvertrouwen. Mijn weg naar een Ontspannen Leven.

“Het is vrijheid de dingen die onaangenaam zijn met hetzelfde plezier welkom te heten als de dingen die aangenaam zijn.”

Bhagavat Ghita

Scroll naar boven