Trainingen

“Elk gevolg heeft een logische oorzaak”

Voor yogadocenten in Frankrijk

Bronreis voor vrouwen naar de Algarve

Verdiepingscursus Yama

Verdiepingscursus Niyama

Persoonlijke begeleiding

yvonne coppens

Uitnodiging

Ik word graag uitgenodigd door jou. Want zeg nou zelf; als je uitgenodigd wordt, voel je je welkom, en kan je ontspannen. Dan stroomt de levensenergie door mij heen en kan ik rijkelijk mijn kennis, wijsheid en ervaring delen.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Waar komen mijn klachten vandaan? Waarom gebeurt me dit weer? Al meer dan 30 jaar onderzoek ik de relaties tussen het lichaam, het denken en de gebeurtenissen in het leven. Het lichaam en het leven zijn heel consequent, het is de vorm waarin levensenergie zich uitdrukt.

Training elk gevolg heeft een logische oorzaak.

Waarom wordt je ziek of ontwikkel je klachten?

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je klachten ontwikkelt, ziek wordt, je relatie weer stukloopt, je altijd haast hebt of weer een verkeerde keuze hebt gemaakt. Of waarom je steeds te maken krijgt met autoritaire personen, je zo zenuwachtig bent voor een examen, of waarom je halve familie hetzelfde beroep heeft?

Ik wel. Mijn hele leven al vind ik het super interessant om al dit soort vragen te onderzoeken. En inmiddels heb ik ook vele antwoorden mogen ontvangen.

In elk gevolg heeft een logische oorzaak krijg jij de gelegenheid jouw vraag te stellen. Samen gaan we ontdekken hoe consequent de ritmes en patronen van het leven zijn, en waar jouw klachten mogelijk vandaan komen. En zeker niet onbelangrijk, hoe ga je er vervolgens mee om en kun je ze transformeren.

 

Consequent

Het lichaam en het leven zijn heel consequent, het is de vorm waarin levensenergie zich uitdrukt. 

Dan kan ik je inspireren!
Verdiepende kennis.

Ik laat je kennismaken met de wereld van yoga filosofie, de biologische natuurwetten (GNM), epi genetica, kwantumfysica, levensblauwdruk- geboorte- en familie patronen frequentie geneeskunde en meer.

 

Speciaal voor yogi's en yogadocenten

Als yogadocent of yogi ben je vertrouwd met het feit dat er een onlosmakelijke verbinding is tussen lichaam, geest en ziel, en ben je vertrouwd met denken vanuit de eenheid. Misschien heb je net als ik geleerd; alles energie is en dat vanuit het subtiele het grove ontstaat.

 

Voor als je kennis hebt gemaakt met de biologische natuurwetten en ze in de praktijk wil leren toepassen.

Je hebt kennis gemaakt met de biologische natuurwetten, en nu dan? Hoe pas je deze kennis toe in de dagelijkse praktijk. Hoe ontdek je oorzaak van je klachten en als je die weet, hoe kom je dan van die klachten of patronen af.

Jouw eigen inbreng

Elke dag hebben we een thema. En binnen dat thema  gaan we  aan de slag met je eigen klachten, patronen en overtuigingen. Gewoon omdat als je zelf ervaart hoe het werkt het veel beter beklijft. Ervaring is de echte leermeester. 

programma

Verdiepingsweek voor yogadocenten in Frankrijk

Yoga is niet statisch, het is levende kennis. Het is een doorlopende ontdekkingstocht in je eigen leven. Als yogadocent geloof ik sterk in de voortdurende verdieping van onze kennis over alle facetten van deze eeuwenoude wijsheid.

Voor mij is yoga synoniem aan zelfonderzoek op elk gebied van het leven.

Programma Highlights:

De docent

yvonne coppens zttend in kleermakerszit in een grasveld vol bloeiende boterbloemen in de lente.

Yvonne Coppens, met expertise in raja yoga, yin yoga, biologische natuurwetten, kwantumfysica, en meer, deelt haar kennis en ervaring met enthousiasme. Verwacht het onverwachte en laat je inspireren door een ervaring die verder gaat dan louter kennisoverdracht.

Jouw inbreng

Dagelijks staat een vraag van een deelnemer centraal, waardoor een diepgaand transformatieproces wordt ingezet. Verken biologische en emotionele oorzaken, ontdek patronen en leer hoe je ze kunt transformeren. Leer dieper te voelen en ontdek de logische verbanden tussen je denken, emoties en gevoelens en de gebeurtenissen in je leven.

Praktische Informatie:

10 weekse verdiepingscursus

Yama

In deze 10 weekse verdieping gaan we de yama’s verkennen. Samen gaan we onderzoeken hoe deze principes een plek in jouw leven innemen en wat de gevolgen daarvan zijn.

Elke yama staat 2 weken centraal zodat er veel ruimte is om alle aspecten van de yama’s op een diepgaande manier te onderzoeken. In de eerste week is er een online lezing. Ik prikkel je middels teksten, oefeningen en meditaties om tot diepere inzichten in jezelf te komen. De tweede week is er een online Q & A. Je maakt een ervaringsverslag.

Na 10 weken ontvang je een certificaat van deelneming.

10 weekse verdiepingscursus

Niyama

In deze 10 weekse verdieping gaan we de niyama’s verkennen. Samen gaan we onderzoeken hoe deze principes een plek in jouw leven innemen en wat de gevolgen daarvan zijn.

Elke niyama staat 2 weken centraal zodat er veel ruimte is om alle aspecten van de niyama’s op een diepgaande manier te onderzoeken. In de eerste week is er een online lezing. Ik prikkel je middels teksten, oefeningen en meditaties om tot diepere inzichten in jezelf te komen. De tweede week is er een online Q & A. Je maakt een ervaringsverslag.

Na 10 weken ontvang je een certificaat van deelneming.

Persoonlijke begeleiding

OP KOERS

Persoonlijke begeleiding op maat.

Ik houd je graag OP KOERS. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen door moeilijke perioden van hun leven.

Voor wie?

yvonne aan boord van de courier met camera op het hoendiep in groningen

Waar doen we dit?

Het meeste aanbod kan prima online.

Van november tot april Algarve, Portugal Portimão

Van april tot november 2023 Groningen

Een ontspannen natuurlijke omgeving doet wonderen. De kust van Zuid Portugal is een van de mooiste kusten van de wereld . Prachtige stranden, woeste kliffen, pittoreske stadjes, vriendelijke bevolking het is er allemaal in grote hoeveelheden. Meestal is er ook volop zon en lekkere temperaturen. Je kan er heerlijke wandelingen maken, in deze sfeer ontspan je als vanzelf. En ontspanning is de belangrijkste voorwaarde om het zelf helend vermogen van het lichaam te activeren en te stimuleren.

Natuurlijk ga je lekker vakantievieren hier.

Maar buiten dat kun je een of meerdere afspraken met mij maken om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid of je welzijn. Zodat jouw leven OP KOERS blijft. Ik garandeer je inzichten in oude patronen en gewoonten zodat er nieuwe uitzichten ontstaan.

Wat is er mogelijk?

yvonne coppens aan het roer van courier een kaastjalk uit 1893 met gestreken mast

Traumasessies

Diepe trauma heling. Gebeurtenissen in je leven, waar je niet direct een oplossing voor hebt, zetten zich vast in je lichaam. Door te leren voelen in je lichaam kan het trauma oplossen. Ik leer je dieper voelen in het lichaam, geef andere invalshoeken waardoor er nieuwe inzichten ontstaan en geef je praktische tips en oefeningen waarmee je zelf aan de slag kan.

Stemanalyse

Wat je zegt dat ben je zelf. Een bijzondere tool voor persoonlijke ontwikkeling en gezondheid op emotioneel, fysiek en psychologisch gebied. Zie link voor details herstel de balans

Yogatherapie

Diepgaande ontspanningssessies. Adem, houding, meditatie en meer. Anderhalf tot 2 uur 75,– per uur. Zie link voor meer details

Uitwerken familie stamboom

Hoe heeft de familie stamboom invloed op jouw leven.

Uitwerken levensblauwdruk

De invloed van je geboorte, je zwangerschapsperiode en je eerste paar levensjaren op je leven nu.

Inspiratiewandelingen

We gaan lekker aan de wandel in de natuur. Tijdens het wandelen openen zich steeds nieuwe vergezichten, zowel in de buitenwereld als in jouw binnenwereld. Samen zetten we een koers uit naar jouw ideale bestemming, naar hoe jij graag wil leven..

We gaan op zoek naar de oorzaken van je klachten en analyseren wat je lichaam je wil vertellen. We vinden oplossingen voor jou zodat jij leert hoe je jouw leven OP KOERS kan houden.

H-E-A-R-T

Herkennen- Erkennen- Accepteren- Reflecteren- Transformeren

Herkennen

In kaart brengen van de situatie op dit moment. Wat zijn je klachten, waar loop je tegenaan.

Erkennen

Ruimte geven aan de gevoelens en emoties die daarbij horen.

Accepteren

Oke, dit is de situatie op dit moment. Het mag er allemaal zijn. Als ik het anders had gekund had ik het anders gedaan.

Reflecteren

Is dit nog werkzaam voor mij of wil ik het anders.

Transformeren

Hoe wil ik het WEL! Dan ben je weer bij herkennen. Steeds ontdekken hoe de nieuwe overtuiging/ gedachten/ patronen/ gewoonten andere situaties op je pad brengt.

We werken altijd op 3 niveaus: denken- voelen- gedrag

Vakantieweek

Bronreis voor vrouwen naar de Algarve

ongaande zon aan de kust van de algarve, afstemmen op jezelf

Lieve Vrouwen,

Verlang je naar een betoverende reis vol ontdekkingen in de magische plekken van de Algarve? Wil je je omringen met spiritualiteit en de bron in jezelf herontdekken?

We nodigen je van harte uit voor onze onvergetelijke Bronreis van vrijdag 15 tot zaterdag 23 maart 2024.

 

loslaten en herbronnen

Stap uit je dagelijkse ritme en laat je leiden naar een prachtige krachtige plek waar de zon al heerlijk schijnt, zelfs in maart met gemiddelde temperaturen van zo’n 21 graden. Hier, voel je de betoverende magie van Gaia, en kun je ontspannen, herbronnen en loslaten wat niet meer dient. Zak dieper in het Zijn.

Geniet van pittoreske stadjes, ontdek de geheimen van oude cultusplekken, wandel langs de waanzinnig mooie kust en laat je meeslepen door de rijke geschiedenis van de Algarve. Of geef je over aan pure ontspanning: lees een boek, luier aan het zwembad, slenter langs het strand, en laat alles even los.

open en speels programma

Ons programma is open en speels, waar je vrijblijvend aan deel kunt nemen. Elke dag staat in het teken van een ander chakra, waarmee we ons verbinden. Yoga, heling, mantra zingen, dansen, verdiepende spellen, een cacaoceremonie – maar ook voldoende vrije tijd.

We co-creëren samen gezonde en vegetarische maaltijden, wandelen langs de kust, vieren de lente-equinox op een oude cultusplek, zoeken vrolijke dolfijnen op langs de kustlijn, ontdekken steden, kastelen, natuur en geschiedenis – kortom, omarm het ‘Zijn’ in Oooo

Hier vind je nog meer informatie.

Bronreis naar de algarve

Extra opties

Maak je reis nog magischer met extra mogelijkheden zoals Reiki inwijdingen, massages, coaching, Quantum-healing, stemanalyse, yogatherapie.

Alles wordt voor je geregeld

Verblijf in een luxe villa met tuin, terrassen, balkon en zwembad op loopafstand van het stadje en het strand. Vlucht en transfer in Portugal worden voor je geregeld, met de optie van een auto voor extra vrijheid.

Investering

De kosten voor dit alles bedragen €1250,00, maar beslis je voor 2 februari, dan ontvang je een korting van €100,00. Inclusief zijn ook 2x een chakrarapport vanuit de stemanalyse, een bij boeking en een aan het einde van de reis.

Vrouwen zittend rondom een bron in de algarve, portugal.

commitment

We vragen  van jou een commitment om authentiek jezelf te durven zijn, met compassie voor jezelf en de ander. 

reisbegeleiding

Srivalli, met ruim 25 jaar ervaring in healing, meditatie, en dru yoga, en Yvonne, met meer dan 30 jaar ervaring in het onderzoeken van de verbanden tussen lichaam, denken en leven, zullen deze reis begeleiden. Beiden delen hun passie vanuit een diepe verbinding met de bron.

Maak van deze reis een onvergetelijke ervaring en ontdek de magie van de Algarve met gelijkgestemde vrouwen. Durf jij de uitnodiging aan te nemen?

Met liefde en licht, Srivalli en Yvonne

yvonne en srivalli mediteren zittend op grote stenen voor een grafheuvel

“Het is vrijheid de dingen die onaangenaam zijn met hetzelfde plezier welkom te heten als de dingen die aangenaam zijn.”

Bhagavat Ghita

Scroll naar boven