Workshops

YYoga workshops zijn ervaringsgericht, inspirerend en transformerend. 

 

yvonne coppens

Uitnodiging

Ik word graag uitgenodigd door jou. Want zeg nou zelf; als je uitgenodigd wordt, voel je je welkom, en kan je ontspannen. Dan stroomt de levensenergie door mij heen en kan ik rijkelijk mijn kennis, wijsheid en ervaring delen.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Waar komen mijn klachten vandaan? Waarom gebeurt me dit weer? Al meer dan 30 jaar onderzoek ik de relaties tussen het lichaam, het denken en de gebeurtenissen in het leven. Het lichaam en het leven zijn heel consequent, het is de vorm waarin levensenergie zich uitdrukt.

Voor yogadocenten en yogi's.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Dan kan ik je inspireren!

Als yogadocent of yogi ben je vertrouwd met het feit dat er een onlosmakelijke verbinding is tussen lichaam, geest en ziel, en ben je vertrouwd met denken vanuit de eenheid. Misschien heb je net als ik geleerd; alles energie is en dat vanuit het subtiele het grove ontstaat.

Klachten en Patronen

Hoe is het dan in de praktijk, waar komt die zere schouder of knie nou vandaan, waarom is iemand extreem lenig en kan de ander nauwelijks zijn of haar veters strikken.

Op deze dag kun je jouw thema inbrengen en gaan we op ontdekkingstocht. Waar komt dit vandaan, zijn er verbanden te ontdekken en hoe kom je tot een duurzame transformatie.

 

 

Voor jouw team, collega’s of leerlingen.

Of je nu een groep yogadocenten hebt waarmee je samenwerkt, je eigen team, of juist enkele collega’s waarmee je dieper wilt duiken, ik creëer de workshop volledig op maat naar jullie wensen. We kunnen een hele dag aan de slag maar een middag of avond is ook mogelijk.

Wat kan  er aan bod komen.

Voor als je kennis hebt gemaakt met de biologische natuurwetten en je wilt ze leren toepassen in de praktijk.

Je hebt kennis gemaakt met de biologische natuurwetten, en nu dan? Hoe pas je deze kennis toe in de dagelijkse praktijk. Hoe ontdek je oorzaak van je klachten en als je die weet, hoe kom je dan van die klachten of patronen af.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Persoonlijk afgestemd.

Ik stem me af op de input van de deelnemers, zodat het niet slechts een theoretisch verhaal blijft, maar een ervaringsgerichte reis waarbij je daadwerkelijk ontdekt hoe het proces van loslaten werkt en hoe het lichaam in staat is om trauma los te laten.

Voor wie en waar.

Heb je een retraitecentrum, een praktijk, een b&b of een grote huiskamer.

Of heb je  een aantal mensen die interesse hebben? Dan kunnen we samen kijken hoe of waar we deze workshop  vorm geven.

Wat kan er aan bod komen.

Verdiepingsworkshops

Yoga is de sleutel tot zelfkennis en balans in het leven. Leer bewuste keuzes te maken, ontdek jouw kracht en deel moeiteloos de essentie van wie je bent. Yoga is geen oefening, het is het vloeiende verhaal van jouw groei.

In de afgelopen 20 jaar heb ik talloze lessen en workshops mogen verzorgen. Als je interesse hebt in een workshop voor jouw studenten, leerlingen, docententeam of anderen, sta ik graag klaar om je te inspireren.

 

Mijn specialiteiten zijn;

“Het is vrijheid de dingen die onaangenaam zijn met hetzelfde plezier welkom te heten als de dingen die aangenaam zijn.”

Bhagavat Ghita

Scroll naar boven