Elk gevolg heeft een logische oorzaak

We gaan op zoek naar het verband tussen jouw lichaam, je denken en je leven. Zodat jij leert ontspannen te leven vanuit je hart met  wijsheid.

Opkomende zon boven de gave een riviertje in groningen met refelctie van bomen en wolken in het water.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak. Benieuwd waar jouw klachten en patronen vandaan komen? Het antwoord ligt in jezelf. Ik leer je hoe je ze kan vinden.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Er is een onlosmakelijk verband tussen het lichaam, dat wat je denkt en dat wat er gebeurt in je leven. Maar welk verband dan? Waarom heb je steeds een lekke band, waarom ben je zo moe?

Waarom wordt je ziek of ontwikkel je klachten

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je klachten ontwikkelt, ziek wordt, je relatie weer stukloopt, je altijd haast hebt of weer een verkeerde keuze hebt gemaakt. Of waarom je steeds te maken krijgt met autoritaire personen, je zo zenuwachtig bent voor een examen, of waarom je halve familie hetzelfde beroep heeft?

Antwoorden

Ik wel. Mijn hele leven al vind ik het super interessant om al dit soort vragen te onderzoeken. En inmiddels heb ik ook vele antwoorden mogen ontvangen.

Alles komt samen

Bij elk gevolg heeft een logische oorzaak komt voor mij alles bij elkaar. Al mijn kennis en ervaring deel ik met veel plezier en enthousiasme.

Jouw vragen staan centraal

Jij krijgt de gelegenheid jouw vragen te stellen. Samen gaan we ontdekken hoe consequent de ritmes en patronen van het leven zijn, en waar jouw klachten of patronen mogelijk vandaan komen. En zeker niet onbelangrijk, hoe ga je er vervolgens mee om en kun je ze transformeren.

Ik laat je kennismaken met onder andere

yvonne voor de ingang van haar onthaastingscentrum, 't appeltje

Ik wil je uitnodigen zelf op onderzoek uit te gaan in jouw leven, niets zomaar aan te nemen maar te toesten aan jouw waarheid.

ervaring is immers de enige echte leermeester.

Deze transformerende reis bied ik aan als lezing, workshop, of training, op maat. Eenieder krijgt de kans zijn of haar eigen vragen te stellen. Stuur me een bericht of bel dan overleggen we voor de beste optie voor jou.

Het leven is heel consequent. levensenergie drukt zich uit door middel van jouw lichaam en jouw leven.

Antwoorden op mijn levensvragen

Mijn leven lang heb ik mezelf vragen gesteld; wie ben ik, waar kom ik vandaan, wat doe ik hier op aarde, waarom worden mensen ziek enz.

Toen ik in 1997 begon met het volgen van yogalessen kreeg ik mijn eerste antwoorden.

 

Zelfonderzoek is de sleutel naar vrijheid

Ik begon met zelfonderzoek, heel onwennig en argwanend, en leerde mezelf te observeren, mezelf niet meer te identificeren met alles wat ik deed en wat er gebeurde.

 

EEN vraag bleef over.

Ik las over kwantumfysica, epi genetica, het veld, begon oosterse en westerse filosofen te lezen, verdiepte me in psychologie en somatiek, begon te werken met aquera stemanalyse, en er kwamen meer antwoorden. Maar er bleef 1 prangende vraag. Waarom heeft de een rugpijn en de ander nooit, waarom krijgt de een longkanker terwijl de ander die ook altijd heeft gerookt fluitend 100 wordt.

 

Wat ooit een mooie theorie was is nu mijn dagelijkse praktijk.

De gave, een riviertje in het groningse land in de volle zomer. De bomen in vol ornaat weerspiegelen in het kalme water. zomer op de gave.

Zielsoorzaken van ziekte

In 2015 zag ik een boek over de zielsoorzaken van ziekte, dat trok mijn aandacht. Het ging over het werk van Dr Hamer een Duitse arts die uitleg gaf over de oorzaak van ziekte. Wederom argwanend maar heel nieuwsgierig ging ik op zoek en na een paar weken volgde ik mijn eerste cursus. 

Ik ontdekte een hele nieuwe wereld

Er ging weer een nieuwe wereld voor me open. Ik ontdekte dat het leven super consequent is, dat evolutie gaat over het aanpassen aan de veranderende omstandigheden, en dat wij (net als alle andere dieren) dat voortdurend doen. Dat de problemen waar onze ouders en voorouders mee geworsteld hebben onze talenten zijn en dat wat er in de vorige generaties nog niet is opgelost door ons wordt uitgewerkt. 

Alles komt voort uit het ene

Vanuit de yogafilosofie had ik geleerd dat alles voortkomt uit het ene. Vanuit het subtiele ontstaat het grofstoffelijke. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Voor wie

Voor yogadocenten en yogi's

Ik garandeer je waardevolle inzichten waardoor je bewustzijn groeit.

Een boom in het begin van de lente, kaal. Weerspiegelt in het water van de Gave, de lucht is egaal grijs.
De gave een riviertje in groningen met rijtje wilgen erlangs, Je ziet de zon opkomen en de bomen en de wolken reflecteren in het water.

Voor als je kennis hebt gemaakt met de biologische natuurwetten en je wil ze leren toepassen in je dagelijks leven.

Wil jij:

Ik inspireer je graag!

De lezingen, trainingen en workshops zijn altijd maatwerk. Afhankelijk van de groep of het doel en de beschikbare tijd maak ik een programma op maat.

Ja ik wil verbanden ontdekken.

Verwacht het onverwachte en laat je inspireren; deze ervaring gaat verder dan louter kennisoverdracht en opent de deur naar nieuwe persectieven.

Voor jouw team, collega’s, leerlingen of gasten.

Of je nu een groep yogadocenten hebt waarmee je samenwerkt, je eigen team, of juist enkele collega’s waarmee je dieper wilt duiken .

Misschien heb je een retraitecentrum of een yogaschool, een bed en breakfast of groepsaccomodatie?

ik creëer de workshop volledig op maat naar jullie wensen. We kunnen een hele dag aan de slag maar een middag of avond is ook mogelijk.

Workshop
Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Klachten en Patronen

Hoe is het dan in de praktijk, waar komt die zere schouder of knie nou vandaan, waarom is iemand extreem lenig en kan de ander nauwelijks zijn of haar veters strikken.

Op deze dag kun je jouw thema inbrengen en gaan we op ontdekkingstocht. Waar komt dit vandaan, zijn er verbanden te ontdekken en hoe kom je tot een duurzame transformatie.

Het kalme en rustige water van de gave, een riviertje in groningen, weerspiegelt de bomen in de lente. De lucht is blauw.
De gave, een riviertje in het groningse land in de volle zomer. De bomen in vol ornaat weerspiegelen in het kalme water. zomer op de gave.

Uitnodiging

Heb jij een yogastudio, een yogaschool, een retraitecentrum of anderzins groepsaccomodatie en wil jij je team kennis laten maken met de fascinerende wereld van de verbanden tussen lichaam, geest en ziel. Dan laat ik me graag uitnodigen door jou.

Training

Ik maak de training op maat

Afhankelijk van de groep; yogadocenten, yogi’s, team, 

Tijdsduur; hoeveel dagen zijn er beschikbaar

Thema; welke onderwerpen zijn belangrijk voor de groep

Je eigen inbreng

Elke dag hebben we een thema. En binnen dat thema  gaan we  aan de slag met je eigen klachten, patronen en overtuigingen. Gewoon omdat als je zelf ervaart hoe het werkt het veel beter beklijft. 

Ervaring is de echte leermeester. 

programma voorbeeld

Lezing; Elk gevolg heeft een logische oorzaak...

Een ziekte, klacht of kwaal is niet iets wat je zomaar overkomt, het heeft een logische oorzaak. Dit betekent niet dat je schuldig bent, maar het biedt je de mogelijkheid te onderzoeken wat je van het LEVEN weerhoudt.

In deze lezing neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar gezondheid en je eigen verantwoordelijkheid daarin. Een onderzoek langs yogafilosofie, biologische natuurwetten/ germaanse geneeskunde, epi genetica, kwantumfysica, levensblauwdrukperiode, familie erfenissen, frequentie geneeskunde en meer.

yvonne coppens

Ik word graag uitgenodigd door jou.

Ik word graag uitgenodigd door jou. Want zeg nou zelf; als je uitgenodigd wordt, voel je je welkom, en kan je ontspannen. Dan stroomt de levensenergie door mij heen en kan ik rijkelijk mijn kennis, wijsheid en ervaring delen.

Elk gevolg heeft een logische oorzaak

Waar komen mijn klachten vandaan? Waarom gebeurt me dit weer? Al meer dan 30 jaar onderzoek ik de relaties tussen het lichaam, het denken en de gebeurtenissen in het leven. Het lichaam en het leven zijn heel consequent, het is de vorm waarin levensenergie zich uitdrukt.

Scroll naar boven