yoga therapie

Yoga therapie

Elk gevolg heeft n logische oorzaak.

Zit je niet lekker in je vel, ga je steeds weer over je grenzen, maak je steeds de verkeerde keuzes, ervaar je spanning in je lichaam of erger een kwaal of ziekte?

Dat wat we ervaren in ons lichaam en in ons leven is een logisch en consequent gevolg van wat er in het verleden is gebeurt en onze (onbewuste) reactie daarop.

Het bewust worden van hoe processen plaatsvinden in je lichaam  geeft meer vertrouwen. Het ontdekken van waarom bepaalde dingen gebeuren in je leven geeft rust en ontspanning. Door de oorzaak te ontdekken laat je los wat is geweest en ontstaat er ruimte in je lichaam, je geest en je leven.

Loop jij tegen bepaalde patronen aan, merk je dat je er alleen niet uitkomt, wordt het je soms even teveel. Dan is het fijn als iemand even een stukje met je meeloopt op je levenspad en je een andere invalshoek aanreikt.

Met mijn achtergrond, ervaring en kennis ben ik in staat om op diverse niveaus te kijken naar de situatie en een oplossing aan te dragen die bij jouw unieke situatie past.

Waarmee kan ik je helpen.

  • Ontspannen te leven
  • Slaapproblemen
  • Herkennen en aangeven van je grenzen
  • Je eigen ruimte te leren innemen
  • Goed om te gaan met je energie
  • Betere keuzes leren maken
  • Je talenten/ missie ontdekken
  • Rust in je hoofd
  • Loslaten

Tijdens een sessie  bespreken we waar  je tegenaan loopt en welke richting je op wil. Maar we gaan ook praktisch aan de slag met  yogahoudingen, meditatie, adem, massage, stemanalyse, klankschalen, levensblauwdruk, tijdlijn en meer, afhankelijk van wat jij nodig hebt  op dat moment.

Na afloop stuur ik je een  verslag en een uniek persoonlijk  oefenschema.

Je krijgt  creatieve en inspirerende oefeningen die je onbewuste verlangens en gevoelens naar boven halen.  Zo krijg je een compleet beeld van jezelf,  alle hoeken en gaten van je persoon komen aan de orde.

Mijn doel is je handvatten aan te reiken waardoor je meer ontspanning en rust zult ervaren in je dagelijks leven. Je leert te vertrouwen op je eigen waarneming en ervaring. Je krijgt inzicht in belemmerde  patronen  en ontdekt meer en meer je eigen bijzondere weg.

Kosten 60,- per uur

Festina Lente

Haast u langzaam

Een volle agenda, veel afspraken, we kennen het allemaal. Maar rust momenten inbouwen in je leven is niet altijd even gemakkelijk.
Zet gewoon een keer per week een afspraak met mij in je agenda voor minimaal 12 weken en ontdek hoe rust, stilte, en ontspanning je steeds nieuwe inzichten en inspiratie geven.
Afhankelijk van je wensen (en de uitslag van een eventuele stemanalyse) stel ik een programma samen met o.a. yoga houdingen, ademoefeningen, meditatie, thai yoga massage, klankschalen en creatieve opdrachten.

Je komt 12 weken, elke week langs voor een of anderhalf uur en daarnaast krijg je een schema en tips voor thuis.  Wekelijks 60 minuten  12x  =630.–    of 90 minuten 12x= 930.–

Samen een klus klaren werkt soms beter dan therapie.

Soms ben je al die goede adviezen van iedereen beu en heb je genoeg van therapie, maar heb je wel behoefte aan een luisterend oor of wat inspiratie. Dan kun je ervoor kiezen samen met mij te klussen.
In overleg kiezen we een klus die jou past en gaan we aan de slag. We zoeken een klus in de tuin of aan het schip. Afhankelijk van jouw behoefte, hoeveel tijd je wil investeren, de tijd van het jaar, het weer en wat verder van invloed is. Gezamenlijk kiezen we een karwei, maken een plan en voeren het uit.

Bijzonder tarief dagen

1x per maand geef ik tegen gereduceerd tarief consulten. Je betaald dan geen 60.– per uur maar 40.– per uur.
Wil je graag een afspraak maken voor persoonlijk advies/ begeleiding, een stemanalyse, een persoonlijke yogales of klankschalen healing op deze dagen neem dan op tijd contact op. Vol is Vol.

 

Maak een afspraak

Informatie

Wil je meer informatie, een afspraak maken, of je inschrijven voor een workschop/cursus vul dan het onderstaande formulier in. Ik neem dan contact met je op. Tot ziens! Yvonne
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacybeleid

algemene voorwaarden