Yoga bij rug/ schouder en nek klachten

Je leert rug, schouders en nek te ontspannen, te versoepelen en te versterken.

Rug, schouder, nek klachten, bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken. Onze westerse leefstijl is een van de grote oorzaken, Veel zitten, weinig bewegen, stress en druk,  hebben allemaal een negatieve invloed op onze  lichaams- en levenshouding.

In deze workshop leer je rug, schouders en nek te ontspannen, te versoepelen en te versterken, en  gaan we op zoek naar de dieper liggende oorzaken van deze pijn.

Als je leert hoe je op een ontspannen manier kunt bewegen en meebewegen met de dagelijkse omstandigheden zal je merken dat je lekkerder in je lijf komt te zitten.  Je leert  gemakkelijker de signalen van je lichaam  herkennen en er mee om te gaan.

Bewust/ onbewust

De natuur maakt geen fouten.

Het lichaam is oneindig wijs,.

\"\"

Je hoeft niet na te denken hoe je  in kleur moet kijken, of hoe je  het voedsel wat je zojuist  gegeten hebt, moet verteren of   hoe je ademt of hoe je het hart laat kloppen, de meeste processen verlopen onbewust.  Vaak worden we ons pas bewust van het lichaam en al die processen als  we pijn of ongemak ervaren. Jouw  lichaam (zowel fysiek als mentaal) past zich aan, aan wat er gebeurt in de buitenwereld, simpelweg omdat je die buitenwereld niet kan aanpassen.

Het lichaam  is de uiterlijke vorm van onze ideeën, gedachten en overtuigingen.

Bewustwording van je gewoontes, je gedachten en je reactiepatronen zorgt ervoor dat je  het patroon kan veranderen en doorbreken.

In deze workshop werken we op meerdere niveaus. We maken ruimte in het lichaam door een aantal zeer specifieke yogahoudingen in te nemen.  En we gaan kijken welke overtuigingen ten grondslag liggen aan jouw klachten. Inzicht in dit gedrag  zal je helpen oude overtuigingen los te laten en te vervangen door nieuwe krachtige en ondersteunende gewoonten.

De workshop vind plaats op de volgende data

11 oktober, 7 december

Tijd   14.00- 17,00 uur

Je kan binnenlopen vanaf 13.30 uur

Maximaal 4 deelnemers.

Workshop leider; Yvonne Coppens

De workshop kan ook individueel gevolgd worden, dan gelden er andere tarieven.

De workshop is open voor iedereen met en zonder ervaring.

Inclusief een handout.

kosten euro 55.–

Scroll naar boven