Stemanalyse

Een bijzondere tool voor persoonlijke groei.

Aquera Analyse

Of stemanalyse of VA  is een snelle en  eenvoudig methode om inzicht krijgen in de sterke en  zwakke kanten van je persoonlijkheid,  je  energetische balans en je fysieke gesteldheid.

Het is een geavanceerd computersysteem dat via een korte stemopname of hersenscan een diep inzicht geeft in de mens.

Waarom

Het  bewust  worden van je diepere emoties en je (onbewuste) reactie patronen brengt je bij de kern van wie je bent. Hierdoor kom je in contact met je eigen waarden en normen, je diepste overlevingsstrategieën en overtuigingen. Je leert grenzen te herkennen waardoor je betere keuzes kan maken. Je wordt je bewust van wat voor jou echt belangrijk is.

Aquera analyse combineert   de nieuwste technieken en wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude kennis en wijsheid.

 

Hoe

Na een korte uitleg  maken we een meting. Dit kan door middel van een stemopname of door middel van een hersenscan.

Bij een stemopname spreek je in een microfoon die aangesloten is op de computer. Je praat een aantal minuten (ong 3 tot 6), waarna  het programma aan het werk gaat. Na een paar minuten kunnen we de belangrijkste punten bespreken.  De stemopname geeft een diep inzicht in je emotionele en psychische gesteldheid.

Bij een hersenscan krijg je een band om je hoofd die aangesloten is op de computer. Deze meet ook je diepe hersengolfpatronen en ook hierbij krijgen we inzicht in jouw emotionele en psychische gesteldheid.

PDF

Als de computer de analyse na een paar minuten heeft verwerkt bespreken we de belangrijkste punten. Het is een zeer uitgebreid programma en je hoeft het allemaal niet te onthouden want na afloop krijg je een rapport per pdf thuisgestuurd.

Geluidsbalans

Het programma beschikt over de mogelijkheid een  geluidsbalans te maken,  waarbij het zelf helend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en ondersteunt. De balans is helemaal afgestemd op jouw analyse. Dit gebeurt geheel automatisch aan de hand van de meting. Je kan dit heel eenvoudig luisteren via een app op je telefoon. De app is gratis te downloaden.

Voor wie  

Voor iedereen die vindt dat gezondheid  meer is dan de afwezigheid van ziekte.  Als jij zelf de verantwoordelijkheid wil nemen voor je leven en welzijn.  Zelfkennis zorgt ervoor  dat je beter in staat bent je behoeften te begrijpen en daardoor betere keuzes kunt maken op diverse levensgebieden.

Zelfkennis leidt naar Zelfvertrouwen.

Wat levert het  op

 • Een schat aan informatie over onbewuste en bewuste kwaliteiten op persoonlijk, emotioneel, sociaal en impulsief gebied.
 • Een beeld van onbewuste en bewuste karaktereigenschappen
 • Inzicht in hoe je overkomt bij de ander.
 • Een overzicht van hoe de energie is verdeeld volgens de chakra’s
 • Inzicht in emoties die energie kosten en welke energie opleveren
 • Inzicht in de belasting van organen of lichaamssystemen.
 • een volledig afgestemde geluidsbalans

Hoe nu verder

Een stemanalyse kan het begin zijn van een traject waarbij je wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling of een bepaalde klacht of ziekte.

 • burn out
 • stress
 • chronische vermoeidheid
 • depressie
 • slaapproblemen
 • spier en gewrichtsklachten
 • chronische pijnklachten

Voor therapeuten, coaches, ondernemers.

Ben jij ondernemer, coach of therapeut en wil jij snel, betrouwbaar, non invasief en pijnloos een diagnose kunnen stellen bij je cliënten. Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Herstel de balans.

 

 

like stemanalyse op facebook

[gravityform id=”1″ name=”Informatie ” ajax=”true”]

 

Of bel om direct een afspraak te maken 06 54 30 8005

De weg naar zelfvertrouwen begint met het kennen van jezelf.

Als je iets of iemand niet kent dan vertrouw je diegene ook meestal niet. Het herkennen van je gedrag, je gewoontes, je gedachten. Zelfkennis leidt naar meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen geeft kracht, je kan dan handelen vanuit het weten wat goed voor je is. je bent in staat betere keuzes te maken. Je weet wat je nodig hebt en wat wel en niet bij je past. Je krijgt meer respect voor jezelf en voor je innerlijke aard. Je gaat meer leven in harmonie met jezelf en je omgeving omdat je afgestemd raakt.

privacyverklaring

algemene voorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven