Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke Begeleiding

Yoga, energie en wijsheid.

 • Wil jij lekker ontspannen leven en meebewegen met de stroom?
 • Wil jij  s’nachts lekker slapen?
 • Wil jij je grenzen leren kennen?
 • Wil jij je eigen ruimte leren innemen?
 • Wil jij goed leren omgaan met jouw energie?
 • Wil jij betere keuzes leren maken?
 • Wil jij je talenten ontdekken?
 • Wil jij lekkerder in je vel komen?
 • Wil jij geestelijk meer rust vinden?
 • Wil jij leren loslaten?
 • Wil jij verdieping van je yoga beoefening?

Maak dan een afspraak  voor een persoonlijk traject.

Bij  persoonlijke yoga coaching  pakken we de actuele thema’s uit jouw leven aan en stem ik het programma volledig af op jouw specifieke behoeften.  Het is een  gedegen manier om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Tijdens een sessie  bespreken we waar  je tegenaan loopt en welke richting je op wil. Maar we gaan ook praktisch aan de slag met  yogahoudingen, meditatie, adem, massage, stemanalyse, klankschalen, levensblauwdruk, tijdlijn en meer, afhankelijk van wat jij nodig hebt  op dat moment.

Na afloop stuur ik je een  verslag en een uniek persoonlijk  oefenschema.

Je krijgt  creatieve en inspirerende oefeningen die je onbewuste verlangens en gevoelens naar boven halen.  Zo krijg je een compleet beeld van jezelf,  alle hoeken en gaten van je persoon komen aan de orde.

Mijn doel is je handvaten aan te reiken waardoor je meer ontspanning en rust zult ervaren in je dagelijks leven. Je leert te vertrouwen op je eigen waarneming en ervaring. Je krijgt inzicht in belemmerde  patronen  en ontdekt meer en meer je eigen bijzondere weg.

Kosten 60,- per uur

Festina Lente

Haast u langzaam

Een volle agenda, veel afspraken, we kennen het allemaal. Maar rust momenten inbouwen in je leven is niet altijd even gemakkelijk.
Zet gewoon een keer per week een afspraak met mij in je agenda voor minimaal 12 weken en ontdek hoe rust, stilte, en ontspanning je steeds nieuwe inzichten en inspiratie geven.
Afhankelijk van je wensen (en de uitslag van een eventuele stemanalyse) stel ik een programma samen met o.a. yoga houdingen, ademoefeningen, meditatie, thai yoga massage, klankschalen en creatieve opdrachten.

Je komt 12 weken, elke week langs voor een of anderhalf uur en daarnaast krijg je een schema en tips voor thuis.  Wekelijks 60 minuten  12x  =630.–    of 90 minuten 12x= 930.–

Samen een klus klaren werkt soms beter dan therapie.

Soms ben je al die goede adviezen van iedereen beu en heb je genoeg van therapie, maar heb je wel behoefte aan een luisterend oor of wat inspiratie. Dan kun je ervoor kiezen samen met mij te klussen.
In overleg kiezen we een klus die jou past en gaan we aan de slag. We zoeken een klus in de tuin of aan het schip. Afhankelijk van jouw behoefte, hoeveel tijd je wil investeren, de tijd van het jaar, het weer en wat verder van invloed is. Gezamenlijk kiezen we een karwei, maken een plan en voeren het uit.

Bijzonder tarief dagen

1x per maand geef ik tegen gereduceerd tarief consulten. Je betaald dan geen 60.– per uur maar 40.– per uur.
Wil je graag een afspraak maken voor persoonlijk advies/ begeleiding, een stemanalyse, een persoonlijke yogales of klankschalen healing op deze dagen neem dan op tijd contact op. Vol is Vol.

 

Maak een afspraak

Informatie

Wil je meer informatie, een afspraak maken, of je inschrijven voor een workschop/cursus vul dan het onderstaande formulier in. Ik neem dan contact met je op. Tot ziens! Yvonne
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

privacybeleid

algemene voorwaarden